Friday, 20 April 2018

Els mags de Montgai Màgic 2017

El mag Arturo el Gran arriba a Montga Màgic per presentar-nos el seu espectacle "Por primera vez consecutiva". Un xou de format més petit, amb participació dels espectadors, i l'humor habitual d'aquest artista. Arturo el Gran és sens dubte un gran professional de la màgia que ofereix un espectacle de màgia còmica d'una hora amb gran interacció del públic, creant sempre una atmosfera de bon humor i situacions còmiques entre el mag i l'espectador. 


L'espectacle de "Franky" és l'espectacle inaugural de Montgai Màgic. "Franky" ha estat i és el número estrella d'Enric Magoo, ja que és el que l'hi ha oberta la porta als reconeixements internacionals assolint els premis més importants de l'aparador màgic internacional. La teatralització de la màgia fa d'aquest número, una mini obra de teatre que permet a l'espectador gaudir d'una història on la màgia passa perquè ha de passar i no perquè sigui la finalitat en si mateixa. Dissabte 7 d'octubre al Punt 2 de Montgai Màgic. No t'ho perdis! 


 

Des de cuba arriba Raul Camaguey per presentar-nos "Magia, caribe y sol" com a espectacle de clausura. Aquest mag és el tercer permi mundial de màgia de carrer i arriba Montgai Màgic amb un espectacle amb objectes que surten dels llocs menys pensats, sorprenents jocs amb cartes i anelles xineses. El Mag Raul dóna vida a un espectacle divertit i apte per a tots els públics.


 

  

  

       

      

      

      

      

      

       

        

       

      


Organitza...

Col·laboradors

Gràcies a tots els col·laboradors que ajudeu a que Montgai Màgic creixi i sigui la gran festa màgica que és.