Friday, 20 April 2018

Coneix Montgai Màgic

La Fira de Màgia al carrer Montgai Màgic va nèixer el 3 d'octubre de 2009 en aquest municipi de la Noguera amb la finalitat de promocionar els artistes i companyies que es dediquen a la màgia, al public en general i també a representants i promotors artístics.

Els participants provenen d'arreu de l'estat espanyol i en alguns casos també de l'extranger. Amb els anys, Montgai Màgic s'ha convertit no nomes en escenari de centenars nous talents i professionals de la màgia sino també en punt de trobada d'aquests artistes i plataforma per debutar o ser més coneguts.

Per al poble de Montgai ha suposat una important promoció no només entre el sector dels mags sino també per a tots els visitants interessats en aquest tipus d'oci, fent que sigui cada anys una mica més reconegut i valorat.

 

Una 8a edició de récord! 


 

Contacteu amb nosaltres

 

- Ets un mag? Truca'ns al 696 447 881 - Xavi Perez, o envia'ns un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

- Ets un paradista? Truca'ns al 971 430 005 - Ajuntament de Montgai, o envia'ns un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

 


 

Segueix-nos a les xarxes 

            

 


 

Organitza...

Col·laboradors

Gràcies a tots els col·laboradors que ajudeu a que Montgai Màgic creixi i sigui la gran festa màgica que és.